Shopping Cart

El carret de compra està vuit

Visita la botiga

El portal de les emocions del vi on els amics trien

Volem personalitzar el teu vi, volem que la teva imatge sigui representativa ja sigui, desde la tarjeta del teu restaurant fins a la carta, passant sobretot, pel vi que serveixes als teus començals.

Volem ajudar-te a cuidar els teus clients, sigui quina sigui la ocasió: ofereix-los un bon regal per nadal, per a mantenir una bona relació, perque és el seu aniversari o, simplment per que si.

Potser vols organitzar un esdeveniment, celebrar els 50 anys d’un amic, o són les teves noces de plata. Et dediques a organitzar casaments, inauguracions, presentacions de llibres, discos o qualsevol altre producte? O simplement vols fer una festa sensacional?

bodegó dels vins creats per Riba Comunicación
Els nostres serveis a la restauració, a esdeveniments i particularsPosat en contacte amb nosaltres

Restaurants recomanats on pots trobar els nostres vins

Restaurant romàntic del Hotel Aiguaclara a Begur

Hotel Aiguaclara

Un hotel encantador amb un bonic restaurant per enamorats, un indret preciós amb un equilibri qualitat-preu (30€/pers). En Joan i Clara, els propietaris, tenen un lema “Fet amb Love”. Un tracte excepcional a Begur, al cor de la Costa Brava.

Un dels menjadors de l'Hostal de la Plaça de Cabrils

Hostal de la Plaça

Aquest hostal familiar i acollidor en una masia del s.XVII de Cabrils presenta una cuina catalana moderna resultat de l’evolució culinària de 3 generacions. Desconnecta prop de Barcelona. Uns 40 € per persona. Pot fer nit o visitar la botiga.

Restaurant Bocca

Bocca Regencós

Situat prop de las magnífiques platges de Begur, Palafrugell y Pals, ofereix una cuina natural i sofisticada. Oriol Lomas, el Chef, presenta una opció elavorada des de la simplicitat. Materia prima excelent amb un toc creatiu, tot entre 15 i 30 €.

TOTS A UNA!

Iniciem aquesta bogeria per poder apropar totes les parts relacionades amb el vi al voltant d'aquesta bona beguda i opinar sobre el sector, crear una marca junts, compartir una festa, realitzar un tast… Conèixer-nos i crear una comunitat proactiva online del vi.

Últims posts

OFERIM BONS “CALDOS”

Tu tries. T'oferim tots els nostres vins personals seleccionats per tu, pels nostres enòlegs, pels nostres amics. Resultat de les votacions a partir de tastos a cegues en els nostres esdeveniments i recomanacions d'experts de nas privilegiat que troben la millor qualitat preu.

Els nostres tweets

AMANTS DEL VI

Som enamorats, volem transmetre totes les emocions del vi a través de la nostra vocació. Som experts en comunicació i creació de marques. Oferim els nostres serveis a cellers, distribuïdors, venedors i restauradors. També personalitzem ampolles pels teus esdeveniments d'empresa i particulars.

Últims Pins

Followed by: 0 people, Likes: 0
Follow Me on Pinterest 
My Pinterest Badge by: Jafaloo. For Support visit: My Pinterest Badge
Condicions de venda - Política de privacitat - ©TUELIGESELVINO. Ricard Badia Zarzoso
Visa PayPal AMEX Google Checkout