Shopping Cart

El carret de compra està vuit

Visita la botiga

El portal de les emocions del vi on els amics trien

Sempre tinc curiositat en saber quina cara tenen les veus dels telèfons, qui hi ha darrera una Web o empresa. Si ens vols conèixer una mica més aquí tens una petita introducció de com som, que ens agrada i que ens omple la vida.

Hola em dic Ricard  i m’agrada el treball en equip, sóc una persona oberta i respectuosa amb el demés, a vegades massa confiat, bona persona, amic dels meus amics…, la meva professió es el disseny  gràfic, m’agrada donar classes sóc professor d’Eina, la creació per mi es la innovació constant.

T’explico algunes vivències…vaig muntar un estudi de Disseny …ep!!! premis, abraçades i dos fills que es porten 11 anys, no penseu malament és amb la mateixa dona. Es diu Neus, és la meva companya, entranyable i encantadora, lectora empedernida. Li comento si muntem una editorial i neix Columna: viatges a Frankfurt, llibres i més llibres…emocions, autors i moltes amistats, amics a Begur, festes, música i pesca…

Presideixo Columna Group: aquí fem moltes marques i publicitat per empreses…masa gran i massa complicat… opto per muntar-me, al final, la meva empresa de disseny …Riba on, amb en Roger, creem estratègies i marques per gaudir-les emocionalment.

Ara amb aquest projecte volem compartir amb vosaltres la creació d’un vi propi. On els protagonistes som tots, catar, sentir, compartir, coneixe’ns…per formar part d’una gran família. És per a mi molt important i m’omple de satisfacció.

Tots els testos s’assemblen a les olles. En el meu cas es cert professionalment. M’agrada comunicar, la publicitat, el disseny, els esdeveniments i últimament Internet. Per això estic realitzant el “Màster en Comunicació Corporativa e Institucional Digital Web 2.0 a través de Ipecc i la “Universidad de Alcalá”.

Em dic Roger. Sóc una persona vital, una mica rondinaire, molt responsable i exigent amb mi mateix. L’amistat és un valor que defenso i alimento sempre que puc. Sóc més de mar que de muntanya. Gaudeixo amb el 7è art, m’encanta un bon àpat i també cuinar. La sinceritat, el somriure, l’Arantxa, perdre’m amb la càmera de fotos. Viure noves experiències, viatjar o passar la tarda escarxofat al sofà amb la parella o en un cinefòrum casolà

La feina és una vocació, la meva vocació és la creativitat. M’agrada tocar tots els pals en aquest sentit, com packaging, branding, publicitat, webs, retail, fires, etc. La meva experiència professional o corrobora des del meus primers freelance, acabat de llicenciar al 2001, passant per Columna Colors, per Publicis España fins a convertir-me en emprenedor. De cap a la piscina!

Aquest projecte és un pas de gegant per fer camí cap al objectiu de la felicitat, espero que gaudiu tant com jo, que formeu part d’aquesta bogeria i que l’èxit ens acompanyi.

TOTS A UNA!

Iniciem aquesta bogeria per poder apropar totes les parts relacionades amb el vi al voltant d'aquesta bona beguda i opinar sobre el sector, crear una marca junts, compartir una festa, realitzar un tast… Conèixer-nos i crear una comunitat proactiva online del vi.

Últims posts

OFERIM BONS “CALDOS”

Tu tries. T'oferim tots els nostres vins personals seleccionats per tu, pels nostres enòlegs, pels nostres amics. Resultat de les votacions a partir de tastos a cegues en els nostres esdeveniments i recomanacions d'experts de nas privilegiat que troben la millor qualitat preu.

Els nostres tweets

AMANTS DEL VI

Som enamorats, volem transmetre totes les emocions del vi a través de la nostra vocació. Som experts en comunicació i creació de marques. Oferim els nostres serveis a cellers, distribuïdors, venedors i restauradors. També personalitzem ampolles pels teus esdeveniments d'empresa i particulars.

Últims Pins

Followed by: 0 people, Likes: 0
Follow Me on Pinterest 
My Pinterest Badge by: Jafaloo. For Support visit: My Pinterest Badge
Condicions de venda - Política de privacitat - ©TUELIGESELVINO. Ricard Badia Zarzoso
Visa PayPal AMEX Google Checkout