Shopping Cart

El carret de compra està vuit

Visita la botiga

El portal de les emocions del vi on els amics trien

Guanya un cap de setmana de pel·lícula!

cors post

Celebrem l’amor, celebrem la vida i tots els bons moments amb qui comparteixes la teva existència i per celebrar-ho hem decidit fer un sorteig!

Digue’ns quina pel·lícula d’amor t’agrada… i entra en el sorteig d’una nit a l’Hotel Aiguaclara, un racó molt romàntic al bell mig de Begur (Costa Brava). A més a més, tindràs a l’habitació una ampolla de “En el momento que te vi…” i de “Lo tengo Claro”, els vins personalitzats de la nostra comunitat.

Gaudeix del cor de la Costa Brava amb parella, només has de dir-nos quina es la teva pel·lícula d’amor preferida en aquest post, al Facebook, al Twitter, per mail, etc.

Entre tots els participants farem un sorteig online (Random.org) per a conèixer el guanyador que gaudirà d’una nit d’hotel i esmorzar, el dissabte 16 de febrer al Hotel Aiguaclara.

A més a més, des de l’ 1 al 14 de febrer hem decidit suprimir el costos d’enviament dels postres productes. Esperem que tinguis la sort de cara, encara que… qui té sort en l’amor no en té en el joc ;)

Feliç dia de Sant Valentí!

image

CONDICIONS

Cal ser major d’edat per a participar. El sorteig es realitzarà el 12 de febrer  a les 12 hores, cap resposta per al sorteig passada aquesta hora podrà participar. La reserva es per al 16 de febrer però és possible reservar per a una data posterior.

Sobre l'autor

23 comentaris

Deixa un comentari

TOTS A UNA!

Iniciem aquesta bogeria per poder apropar totes les parts relacionades amb el vi al voltant d'aquesta bona beguda i opinar sobre el sector, crear una marca junts, compartir una festa, realitzar un tast… Conèixer-nos i crear una comunitat proactiva online del vi.

Últims posts

OFERIM BONS “CALDOS”

Tu tries. T'oferim tots els nostres vins personals seleccionats per tu, pels nostres enòlegs, pels nostres amics. Resultat de les votacions a partir de tastos a cegues en els nostres esdeveniments i recomanacions d'experts de nas privilegiat que troben la millor qualitat preu.

Els nostres tweets

AMANTS DEL VI

Som enamorats, volem transmetre totes les emocions del vi a través de la nostra vocació. Som experts en comunicació i creació de marques. Oferim els nostres serveis a cellers, distribuïdors, venedors i restauradors. També personalitzem ampolles pels teus esdeveniments d'empresa i particulars.

Últims Pins

Followed by: 0 people, Likes: 0
Follow Me on Pinterest 
My Pinterest Badge by: Jafaloo. For Support visit: My Pinterest Badge
Condicions de venda - Política de privacitat - ©TUELIGESELVINO. Ricard Badia Zarzoso
Visa PayPal AMEX Google Checkout