Shopping Cart

El carret de compra està vuit

Visita la botiga

El portal de les emocions del vi on els amics trien

Opinions d’experts bodeguers.

conti_ecocci2

Us presentem un parell d’entrevistes sobre l’esdeveniment Caràcters de vi, el sector i la nostra iniciativa.

Es tracta de Philippe Dambois (Ecocci Wine) i Jordi Oliver (Cellers Conti). El primer és assessor i enòleg del celler EcocciWine, amb una trajectòria de més de 20 anys, destaca, entre altres, per la creació d’un excel · lent vi ”Clos d’Agon”. El segon és gerent, vitivinicultor  de Cellers Conti, un apassionat en la creació de vins que ensva realitzar un cupatge improvisat amb els nostres tres vins del tast a cegues.

Espero us agradi.

Sobre l'autor

Deixa un comentari

TOTS A UNA!

Iniciem aquesta bogeria per poder apropar totes les parts relacionades amb el vi al voltant d'aquesta bona beguda i opinar sobre el sector, crear una marca junts, compartir una festa, realitzar un tast… Conèixer-nos i crear una comunitat proactiva online del vi.

Últims posts

OFERIM BONS “CALDOS”

Tu tries. T'oferim tots els nostres vins personals seleccionats per tu, pels nostres enòlegs, pels nostres amics. Resultat de les votacions a partir de tastos a cegues en els nostres esdeveniments i recomanacions d'experts de nas privilegiat que troben la millor qualitat preu.

Els nostres tweets

AMANTS DEL VI

Som enamorats, volem transmetre totes les emocions del vi a través de la nostra vocació. Som experts en comunicació i creació de marques. Oferim els nostres serveis a cellers, distribuïdors, venedors i restauradors. També personalitzem ampolles pels teus esdeveniments d'empresa i particulars.

Últims Pins