Shopping Cart

El carret de compra està vuit

Visita la botiga

El portal de les emocions del vi on els amics trien

Ja tenim el nom del vi!

Valentina pensant un nom per el vi escollit

Hola de nou a tothom. Primer anunciar que el vi vencedor per votació i que sortirá al mercat per nadal és la opció “B”. En breu penjarem la cata de l’Eduard Solà, on defineix cada un dels vins i tria el seu preferit… quin serà?

And the winner is… EN LE MOMENTO QUE TE VI ME ENAMORÉ DE TI.
Encara que només hem pogut registrar en el momento que te vi… així que farem etiquetes amb les dues opcions.

Per tant el guanyador de les 6 ampolles promeses és… una guanyadora… Valentina Dall’Angelo

Felicitats, bravo, plas plas plas!
Ara toca començar a parlar de l’etiqueta.

 

Sobre l'autor

Deixa un comentari

TOTS A UNA!

Iniciem aquesta bogeria per poder apropar totes les parts relacionades amb el vi al voltant d'aquesta bona beguda i opinar sobre el sector, crear una marca junts, compartir una festa, realitzar un tast… Conèixer-nos i crear una comunitat proactiva online del vi.

Últims posts

OFERIM BONS “CALDOS”

Tu tries. T'oferim tots els nostres vins personals seleccionats per tu, pels nostres enòlegs, pels nostres amics. Resultat de les votacions a partir de tastos a cegues en els nostres esdeveniments i recomanacions d'experts de nas privilegiat que troben la millor qualitat preu.

Els nostres tweets

AMANTS DEL VI

Som enamorats, volem transmetre totes les emocions del vi a través de la nostra vocació. Som experts en comunicació i creació de marques. Oferim els nostres serveis a cellers, distribuïdors, venedors i restauradors. També personalitzem ampolles pels teus esdeveniments d'empresa i particulars.

Últims Pins