Shopping Cart

El carret de compra està vuit

Visita la botiga

El portal de les emocions del vi on els amics trien

Un dia rodó!

stand Tueligeselvino.com

En primer lloc agrair a l’organització per un esdeveniment acollidor, interessant, proper i diferent al voltant del vi. Un aplaudiment per en Gerard, a la Phedile, al Joan, a l’Eduard, a la Valentina, a tots els bodeguers: Philippe, Jordi, Irene, Laurent… als músics, als cuiners, a la animadora de nens, als cambrers… i a tots els invitats per a col·laborar en la nostra iniciativa.

Va ser un dia carregat d’emocions, de cares noves i conegudes, on la música i el vi van estar a un gran nivell.

En breu farem públic el resultat del vi guanyador en la nostra particular cata a cegues. Us avanço que el resultat ha estat molt igualat, un 29,7%, un 32,5% i un 37,8% dels vots per les tres mostres a concurs. Això vol dir que els vins eren de nivell, una alta qualitat que va fer complexe l’el·lecció.

Ven aviat començarem a treballar en la opció vencedora i anunciarem el guanyador de  les 6 ampolles per haver participat a la cata.

Si no vas poder assistir entra al nostre Facebook, sortegem unes altres 6 ampolles entre els 100 primers que feu un “m’agrada” a la nostre pàgina.

Fins aleshores gaudiu amb un petit tast d’imatges de “Caràcters de Vi” a Mas Sorrer

“Caràcters de vi” a Mas Sorrer de Roger Badia a Vimeo.

Sobre l'autor

Deixa un comentari

TOTS A UNA!

Iniciem aquesta bogeria per poder apropar totes les parts relacionades amb el vi al voltant d'aquesta bona beguda i opinar sobre el sector, crear una marca junts, compartir una festa, realitzar un tast… Conèixer-nos i crear una comunitat proactiva online del vi.

Últims posts

OFERIM BONS “CALDOS”

Tu tries. T'oferim tots els nostres vins personals seleccionats per tu, pels nostres enòlegs, pels nostres amics. Resultat de les votacions a partir de tastos a cegues en els nostres esdeveniments i recomanacions d'experts de nas privilegiat que troben la millor qualitat preu.

Els nostres tweets

AMANTS DEL VI

Som enamorats, volem transmetre totes les emocions del vi a través de la nostra vocació. Som experts en comunicació i creació de marques. Oferim els nostres serveis a cellers, distribuïdors, venedors i restauradors. També personalitzem ampolles pels teus esdeveniments d'empresa i particulars.

Últims Pins