Shopping Cart

El carret de compra està vuit

Visita la botiga

El portal de les emocions del vi on els amics trien

Gran col·laboració d’Oh!Foto

www.ohfoto.es

Volem agrair des d’aquí la inestimable feina que Oh!Foto va realitzar cobrint l’esdeveniment de la Factoria del vi, “Caràcters de vi”. Un seguit de fotografies i vídeos que retraten amb autèntica fidelitat l’ambient i to de tot el que va succeir aquest passat 22 d’octubre a Mas Sorrer.

Poc a poc anirem editant i mostrant l’esdeveniment. No perdeu la paciència, ja falta menys per saber el vi seleccionat, el seu nom i el guanyador de les 6 ampolles

Encara no som 100 a Facebook, pots entrar en un altre sorteig de 6 ampolles del vi guanyador.

Sobre l'autor

1 comentari

Deixa un comentari

TOTS A UNA!

Iniciem aquesta bogeria per poder apropar totes les parts relacionades amb el vi al voltant d'aquesta bona beguda i opinar sobre el sector, crear una marca junts, compartir una festa, realitzar un tast… Conèixer-nos i crear una comunitat proactiva online del vi.

Últims posts

OFERIM BONS “CALDOS”

Tu tries. T'oferim tots els nostres vins personals seleccionats per tu, pels nostres enòlegs, pels nostres amics. Resultat de les votacions a partir de tastos a cegues en els nostres esdeveniments i recomanacions d'experts de nas privilegiat que troben la millor qualitat preu.

Els nostres tweets

AMANTS DEL VI

Som enamorats, volem transmetre totes les emocions del vi a través de la nostra vocació. Som experts en comunicació i creació de marques. Oferim els nostres serveis a cellers, distribuïdors, venedors i restauradors. També personalitzem ampolles pels teus esdeveniments d'empresa i particulars.

Últims Pins