Shopping Cart

El carret de compra està vuit

Visita la botiga

El portal de les emocions del vi on els amics trien

Lo Tengo Claro a l’exposició TAPAS: spanish design for food a Tòkio i a Miami

El passat dia 26 d’octubre es va inaugurar, amb motiu de l’any dual Espanya- Japó i en el marc de la Tokio Designers Week, l’exposició TAPAS: spanish design for food a Tòkio, organitzada i produïda per Acció Cultural Espanyola (AC/E) i comissariada per l’arquitecte i dissenyador Juli Capella. Així mateix i amb motiu del 500 Aniversari de La Florida, des de el dia 9 de novembre i fins el dia 15 de desembre i coincidint amb l’ “Art Basel Miami Beach”, també es podrà veure al Moore Building de Miami.

ACE Cartell Tapas

L’objectiu de l’exposició és mostrar com el disseny i la gastronomía s’interrelacionen a Espanya desde sempre. La mostra presenta més de 200 objectes dissenyats en els últims 25 anys.

expo TAPAS

Dissenyadors, arquitectes, bodegues, vins, restaurants i cuiners contribueixen amb les seves obres a aquesta exposició en la que, a més dels dos centenars de peces, s’hi pot veure una àmplia recopilació d’ampolles de vi que destaquen pel seu atrevit i atractiu etiquetatge, entre les quals, hi trobem la nostra ampolla de vi blanc, Lo Tengo Claro.

Sí, sí, heu llegit bé. Allà hi ha Lo Tengo Claro, creant tendència, internacionalitzant-se. El vostre vi, el nostre vi, el vi que tots junts hem creat, està arribant lluny i tot gràcies a vosaltres!

LTC baixa res

Després del seu pas pel Japó i La Florida, l’exposició viatjarà l’any 2014 i 2015 per altres països d’Asia i Amèrica. Així doncs, es podrà veure a Washington (EE.UU.) entre gener i març de 2014 i a Seúl (Corea del Sud) entre febrer i abril de 2014.

En vols saber més?

Si fas una visiteta a l’exposició, no t’oblidis d’explicar-nos-ho! Què us sembla la iniciativa de Julia Capella i AC/E?

Sobre l'autor

Comments are closed.

TOTS A UNA!

Iniciem aquesta bogeria per poder apropar totes les parts relacionades amb el vi al voltant d'aquesta bona beguda i opinar sobre el sector, crear una marca junts, compartir una festa, realitzar un tast… Conèixer-nos i crear una comunitat proactiva online del vi.

Últims posts

OFERIM BONS “CALDOS”

Tu tries. T'oferim tots els nostres vins personals seleccionats per tu, pels nostres enòlegs, pels nostres amics. Resultat de les votacions a partir de tastos a cegues en els nostres esdeveniments i recomanacions d'experts de nas privilegiat que troben la millor qualitat preu.

Els nostres tweets

AMANTS DEL VI

Som enamorats, volem transmetre totes les emocions del vi a través de la nostra vocació. Som experts en comunicació i creació de marques. Oferim els nostres serveis a cellers, distribuïdors, venedors i restauradors. També personalitzem ampolles pels teus esdeveniments d'empresa i particulars.

Últims Pins

Followed by: 0 people, Likes: 0
Follow Me on Pinterest 
My Pinterest Badge by: Jafaloo. For Support visit: My Pinterest Badge
Condicions de venda - Política de privacitat - ©TUELIGESELVINO. Ricard Badia Zarzoso
Visa PayPal AMEX Google Checkout