Shopping Cart

El carret de compra està vuit

Visita la botiga

El portal de les emocions del vi on els amics trien

Tueligeselvino a Art Village 2013!

Doncs sí, , tal i com heu llegit al títol, els nostres vins es serviràn a la inauguració d’Art Village 2013 que se celebra a Begur els dies 27, 28 i 29 de setembre.

Però, què és Art Village? Doncs és una exposició d’art i d’artistes establerts al poble de Begur, que mostraràn les seves obres, de diferents modalitats artístiques, en un entorn immillorable: la casa indiana Pere Roger

Casa indiana Pere Roger

En paraules dels organitzadors, la seva filosofia és fer accessible al públic en general l’art i l’artista. Per a ells, l’art és un concepte multidisciplinari on la imaginació i la emoció de cadascú hi té cabuda, és un espai on descobrir, discutir i potser, camprar allò que t’emociona, que en definitiva, et fa sentir.

A més, aquest any comptem amb la presència de 12 artistes: Pere Amilibia Estrany, Marta Moreu, Emili Tarrés, Elena Carreras, Concepció Gual, Patrícia Pla Illa, Mati Carreras, Rosa Tarrés, Martí Barceló Rabassa, Jaume Canet, Eloi Laporta i Nasi Iglesias.

Obres dels artistes

Qui pot negar-s’hi? Doncs encara us ho posem millor: el dia d la iauguració (27 de setembre a les 19:00h) a la que per cert, hi esteu tots convidats, podreu degustar ls nostres vins i fer algun mos mentre descubriu un espai singular rodejat d’amics. Per que Art Village, és una exposició d’amics feta i concebuda per als amics.

Post artvillage-04

Us esperem a Begur!

Sobre l'autor

Deixa un comentari

TOTS A UNA!

Iniciem aquesta bogeria per poder apropar totes les parts relacionades amb el vi al voltant d'aquesta bona beguda i opinar sobre el sector, crear una marca junts, compartir una festa, realitzar un tast… Conèixer-nos i crear una comunitat proactiva online del vi.

Últims posts

OFERIM BONS “CALDOS”

Tu tries. T'oferim tots els nostres vins personals seleccionats per tu, pels nostres enòlegs, pels nostres amics. Resultat de les votacions a partir de tastos a cegues en els nostres esdeveniments i recomanacions d'experts de nas privilegiat que troben la millor qualitat preu.

Els nostres tweets

AMANTS DEL VI

Som enamorats, volem transmetre totes les emocions del vi a través de la nostra vocació. Som experts en comunicació i creació de marques. Oferim els nostres serveis a cellers, distribuïdors, venedors i restauradors. També personalitzem ampolles pels teus esdeveniments d'empresa i particulars.

Últims Pins

Followed by: 0 people, Likes: 0
Follow Me on Pinterest 
My Pinterest Badge by: Jafaloo. For Support visit: My Pinterest Badge
Condicions de venda - Política de privacitat - ©TUELIGESELVINO. Ricard Badia Zarzoso
Visa PayPal AMEX Google Checkout