Shopping Cart

El carret de compra està vuit

Visita la botiga

El portal de les emocions del vi on els amics trien

Lo Tengo Claro guardonat als Premis Laus 2013

El passat 4 de Juliol es va celebrar la 42a edició dels Premis Internacionals Laus de disseny i comunicació visual, creats per la ADG-FAD (Associació de Directors d’Art i Dissenyadors Gràfics) i que pretenen ser el reconeixement a la creativitat i a la qualitat de la comunicació audiovisual i gràfica.

 llibre_laus_2013

Desde Tueligeselvino, vam decidir presentar el disseny de la etiqueta de Lo Tengo Claro als premis i… (repicar de tambors)… Lo Tengo Claro va sortir guardonat! Gracies al magnífic disseny de Roger Badia, vam aconseguir un Plata i el nostre vi blanc apareix al Llibre Laus 2013, que es distribueix en l’àmbit nacional i internacional i que més que una publicació annual, “el llibre pren el pols a la creativitat estatal”.

Ricard i Roger Badia

Volem compartir la nostra alegria amb tots vosaltres i donar-vos les gracies per ajudar-nos a crear aquest magnífic vi, que sense la vostra ajuda aquest Laus no esxistiría! És una enhorabona per a tots, un triomf, un èxit i un orgull! Així que… sense més dilacions… Felicitats a tota la comunitat Tueligeselvino!

premis laus

Sobre l'autor

Deixa un comentari

TOTS A UNA!

Iniciem aquesta bogeria per poder apropar totes les parts relacionades amb el vi al voltant d'aquesta bona beguda i opinar sobre el sector, crear una marca junts, compartir una festa, realitzar un tast… Conèixer-nos i crear una comunitat proactiva online del vi.

Últims posts

OFERIM BONS “CALDOS”

Tu tries. T'oferim tots els nostres vins personals seleccionats per tu, pels nostres enòlegs, pels nostres amics. Resultat de les votacions a partir de tastos a cegues en els nostres esdeveniments i recomanacions d'experts de nas privilegiat que troben la millor qualitat preu.

Els nostres tweets

AMANTS DEL VI

Som enamorats, volem transmetre totes les emocions del vi a través de la nostra vocació. Som experts en comunicació i creació de marques. Oferim els nostres serveis a cellers, distribuïdors, venedors i restauradors. També personalitzem ampolles pels teus esdeveniments d'empresa i particulars.

Últims Pins

Followed by: 0 people, Likes: 0
Follow Me on Pinterest 
My Pinterest Badge by: Jafaloo. For Support visit: My Pinterest Badge
Condicions de venda - Política de privacitat - ©TUELIGESELVINO. Ricard Badia Zarzoso
Visa PayPal AMEX Google Checkout