Shopping Cart

El carret de compra està vuit

Visita la botiga

El portal de les emocions del vi on els amics trien

L’increíble món anti-crisi del DIY i el vi!

Desde fa ja un temps, el DIY (Do it Yourself  o fes-ho tu mateix) s’està posant de moda i més, amb els temps en que ens trobem avui en dia, on el reciclatge està cada cop més a l’ordre del dia.

En aquesta publicació volem ensenyar-vos la infinitat de possibilitats DIY que ofereix el vi, desde les més conegudes, fins a les més curioses.

Utilitzant com a base el vi, els materials principals que s’utilitzen per a aquestes creacions són bàsicament, la propia ampolla, els taps de suro i fins i tot, les caixes de vi.

Pots realizar des d’objectes de decoració per a casa teva o el teu negoci, per a un sopar romàntic o amb amics i fins i tot per solucionar petits problemes quotidians del dia a dia, a més, moltes d’aquestes creacions poden ser utilitzades tant per a interior com per a exterior.

Aquí us deixem doncs alguns exemples que hem trobat pero, n’hi ha molts més! I si en vols saber més visita el nostre perfil de Pinterest, segueix-nos i descobreix cada dia noves possibilitats de reinventarte!

 

Si us animeu i feu les vostres propies creacions amb vi, esperem que ens les ensenyeu amb una bonica fotografía!

Una abraçada a tots!

Sobre l'autor

Deixa un comentari

TOTS A UNA!

Iniciem aquesta bogeria per poder apropar totes les parts relacionades amb el vi al voltant d'aquesta bona beguda i opinar sobre el sector, crear una marca junts, compartir una festa, realitzar un tast… Conèixer-nos i crear una comunitat proactiva online del vi.

Últims posts

OFERIM BONS “CALDOS”

Tu tries. T'oferim tots els nostres vins personals seleccionats per tu, pels nostres enòlegs, pels nostres amics. Resultat de les votacions a partir de tastos a cegues en els nostres esdeveniments i recomanacions d'experts de nas privilegiat que troben la millor qualitat preu.

Els nostres tweets

AMANTS DEL VI

Som enamorats, volem transmetre totes les emocions del vi a través de la nostra vocació. Som experts en comunicació i creació de marques. Oferim els nostres serveis a cellers, distribuïdors, venedors i restauradors. També personalitzem ampolles pels teus esdeveniments d'empresa i particulars.

Últims Pins

Followed by: 0 people, Likes: 0
Follow Me on Pinterest 
My Pinterest Badge by: Jafaloo. For Support visit: My Pinterest Badge
Condicions de venda - Política de privacitat - ©TUELIGESELVINO. Ricard Badia Zarzoso
Visa PayPal AMEX Google Checkout