Shopping Cart

El carret de compra està vuit

Visita la botiga

El portal de les emocions del vi on els amics trien

Quin és el teu hit d’estiu preferit? un sopar a Slow Food Begur pot ser per a tu!

PROMO: Els nostres "Hits de verano": Sis sopars per a dos

 

Ja arriba el bon temps i amb els primers rajos de sol arriben les barbacoes a l’aire lliure, les canyes i clares a mig matí, les ganes de sortir de casa tant de dia com de nit, la possibilitat de passar el dia sencer ajagut prenent el sol, de gaudir del sol i la calor escoltat velles cançons que en algun moment van aconseguir ser un “hit” de l’estiu…

QUIN ÉS EL TEU HIT DE L’ESTIU PREFERIT?

A nosaltres ens ha entrat el gusanillo i tenim ganes de recordar-los i, per això, hem decidit fer un concurs!

6 mesos, 6 sopars, 6 possibilitats de guanyar!

Vols saber com participar? 

Hem decidit canviar una mica la dinàmica de participació per a posar-vos-ho més fàcil:

Però amics… aquí no s’acaba tot! Per tal de fer-ho una mica més emocionant i donat que creiem que les coses bones s’han de compartir com amb un bon vi, hem decidit que si ,a més, portes un amic (que també concursi) la teva participació valdrà doble, és a dir, computaràs com a dues persones!

Si encara vols tenir més possibilitats… pots fer el mateix però amb Viva Bombay, mateixa forma de participació, mateixes normes de participació i dupliques les teves possibilitats de guanyar!

Comparteix això al teu mur per ajudar-nos a difondre-ho!

 

Regalem un sopar cada mes per a dues persones, començant pel mes d’Abril i fins al setembre! Al sopar podràs gaudir dels nostres vins i d’una vetllada inoblidable a Begur, Costa Brava.

Aquest concurs és una iniciativa de Tueligeselvino.com en col·laboració amb Viva Bombay un projecte alternatiu de comercialització de productes i teixits ètnics procedents de la India. Són una comunitat de professionals compromesos amb l’ ajuda social i el consum conscient i sostenible. En aquesta línia, Slow Food, ens ofereix un excelent indret per a sopar amb aliments ecològics, Km 0 i de gran qualitat.

Un sopar valorat en 100€!!

¿Què provaràs?

Imatges local Slow Food

 

 

NORMES DE PARTICIPACIÓ

 1. Només valdrà una participació per persona en cas que ens segueixi a vàries xarxes socials, excepte en el cas que la persona porti a un amic.
 2. Per tal que la participació sigui vàlida s’hauràn de fer les dues coses: dir-nos el teu hit de l’estiu preferit I subrscriure’t al nostre newsletter o seguirnos a una xarxa social nova.
 3. Per tal de fer vàlida l’aportació de l’amic, caldrà que aquest últim ens ho faci saber (a través de: Facebook, Twitter, Correu Electrònic…) assenyalant que ve de part de la persona que indiqui. D’aquesta manera, la persona que l’amic indiqui tindrà una participació doble en el concurs.
 4. El primer sopar està previst per al dia 20 d’ Abril de 2013, es realitzarà el sorteig el dia 13 d’Abril de 2013. Les dates dels altres sopars i dels  respectius sorteigs es publicaran cada mes mitjançant les xarxes socials i/o el blog. El sorteig es farà mitjançant Random.org
 5. No caldrà que es concursi cada mes, amb una participació n’hi ha prou per participar durant els 6 mesos en cas que no es guanyi.
 6. La participació es farà efectiva quan l’usuari ens faci saber el seu hit de l’estiu preferit I es subscrigui al newsletter o ens segueixi, com a mínim, a una de les nostres xarxes socials.
 7. Les dates previstes per als sopars son:

– Primer Sopar: 20 d’Abril de 2013

– Segon Sopar: 18 de Maig de 2013

– Tercer Sopar: 15 de Juny de 2013

– Quart Sopar: 13 de Juliol de 2013

– Cinquè Sopar: 10 d’Agost de 2013

– Sisè Sopar: 14 de Setembre de 2013

Sobre l'autor

2 comentaris

 • Monty says:

  Fuá con el foie! Qué se je! La Barbacoa, el Chiringuito, el negro no puede.. Cualquiera de los grandes temas del maestro compositor veraniego Georgie Dann, que amenizaban la playa de Castelldefels tras kilométricas caravanas antes de llegar y al volver a casa.. Qué tiempos de nuestra niñez! Que me toooooque, que me toooooque!!!

  Reply
  • admin says:

   Ok Georgio Dannero! Espero que una de las 6 cenas te toque, sorteamos una cada més hasta setiembre.
   Recuerdaque si un amigo tuyo participa y menciona que viene de tu parte tu participación vale por dos, si el sorteo hay 50 personas, tu serías la 50 y la 51 😉

   Suerte Monty

   Reply

Deixa un comentari

TOTS A UNA!

Iniciem aquesta bogeria per poder apropar totes les parts relacionades amb el vi al voltant d'aquesta bona beguda i opinar sobre el sector, crear una marca junts, compartir una festa, realitzar un tast… Conèixer-nos i crear una comunitat proactiva online del vi.

Últims posts

OFERIM BONS “CALDOS”

Tu tries. T'oferim tots els nostres vins personals seleccionats per tu, pels nostres enòlegs, pels nostres amics. Resultat de les votacions a partir de tastos a cegues en els nostres esdeveniments i recomanacions d'experts de nas privilegiat que troben la millor qualitat preu.

Els nostres tweets

AMANTS DEL VI

Som enamorats, volem transmetre totes les emocions del vi a través de la nostra vocació. Som experts en comunicació i creació de marques. Oferim els nostres serveis a cellers, distribuïdors, venedors i restauradors. També personalitzem ampolles pels teus esdeveniments d'empresa i particulars.

Últims Pins

Followed by: 0 people, Likes: 0
Follow Me on Pinterest 
My Pinterest Badge by: Jafaloo. For Support visit: My Pinterest Badge
Condicions de venda - Política de privacitat - ©TUELIGESELVINO. Ricard Badia Zarzoso
Visa PayPal AMEX Google Checkout