Shopping Cart

El carret de compra està vuit

Visita la botiga

El portal de les emocions del vi on els amics trien

Una Carta de vins de disseny

El nostre amic Joan Ruiz, sempre viatjant per temes de moda a París, ens ha fet arribar aquesta setmana unes fotografíes d’un restaurant anomenat Le R Café que té una carta de vins molt original i creativa.

Carta de vins Le R Café

 Situat a la zona de Madelaine, aquest restaurant salta a la vista per la seva acurada atenció a tots els detalls, la seva carta de vins, dissenyada simulant una paleta de colors Pantone, a més d’excepcional, curiosa i única, la converteix en una carta de vins útil, donat que ens mostra els colors per categoríes dels vins i el seu maridatge, que ofereix el restaurant parisenc.

Detall Carta de vins Le R Café

 Des de tueligeselvino.com creiem que és una idea genial, original, única i que recomanem ferventment. A qui no se li dibuixa un somriure quan troba coses així? Què en penses tu de la seva carta de vins?

Sobre l'autor

1 comentari

TOTS A UNA!

Iniciem aquesta bogeria per poder apropar totes les parts relacionades amb el vi al voltant d'aquesta bona beguda i opinar sobre el sector, crear una marca junts, compartir una festa, realitzar un tast… Conèixer-nos i crear una comunitat proactiva online del vi.

Últims posts

OFERIM BONS “CALDOS”

Tu tries. T'oferim tots els nostres vins personals seleccionats per tu, pels nostres enòlegs, pels nostres amics. Resultat de les votacions a partir de tastos a cegues en els nostres esdeveniments i recomanacions d'experts de nas privilegiat que troben la millor qualitat preu.

Els nostres tweets

AMANTS DEL VI

Som enamorats, volem transmetre totes les emocions del vi a través de la nostra vocació. Som experts en comunicació i creació de marques. Oferim els nostres serveis a cellers, distribuïdors, venedors i restauradors. També personalitzem ampolles pels teus esdeveniments d'empresa i particulars.

Últims Pins

Followed by: 0 people, Likes: 0
Follow Me on Pinterest 
My Pinterest Badge by: Jafaloo. For Support visit: My Pinterest Badge
Condicions de venda - Política de privacitat - ©TUELIGESELVINO. Ricard Badia Zarzoso
Visa PayPal AMEX Google Checkout