Shopping Cart

El carret de compra està vuit

Visita la botiga

El portal de les emocions del vi on els amics trien

Un maridatge a Cabrils

Des de tueligeselvino.com us volem recomanar un indret genial, descobreix el Parc de la Serralada Litoral a peu o en bici, passeja per la platja, gaudeix de la Creu de Montcabrer, del castell Burriac, de la capella preromànica…

No saps que fer aquest cap de setmana? Doncs una bona opció és anar de cap a Cabrils, al Hostal de la Plaça, un negoci de tres generacions situat en una bonica masia del segle XVII. Aquest poble encantador, a 25 minuts de Barcelona, hi trobaràs la pau necessària per desconnectar. A més a més durant tot el mes de març es celebra la VIII Jornades Gastronòmiques del vi DO Alella.

Al hostal pots gaudir de la botiga, d’una habitació agradable, confortable i preciosa. Sense oblidar un restaurant amb gust i caliu amb una cuina del país elaborada. A la seva web pots trobar tota la informació necessària i reservar.

La Montse Masiques, filla de l’Aurora Mas Galvany propietària de l’hostal, ens ha recomanat un maridatge amb el nostre vi blanc “Lo tengo claro” present a la seva carta.

De primer una coca de sardines amb tàrtar de tomàquet confitat, per llepar-se els dits.
De segon un bacallà a la mel amb cruixent de porro, ja s’hem fa la boca aigua.
I per postres, taronja cremada amb gelat de bescuit, per rematar.

De totes maneres feu una ullada a la Carta i al Pack Romàntic. A més a més podeu reservar un saló privat per dinar o realitzar una reunió per feina.

Bon profit i bona estada!

Sobre l'autor

Deixa un comentari

TOTS A UNA!

Iniciem aquesta bogeria per poder apropar totes les parts relacionades amb el vi al voltant d'aquesta bona beguda i opinar sobre el sector, crear una marca junts, compartir una festa, realitzar un tast… Conèixer-nos i crear una comunitat proactiva online del vi.

Últims posts

OFERIM BONS “CALDOS”

Tu tries. T'oferim tots els nostres vins personals seleccionats per tu, pels nostres enòlegs, pels nostres amics. Resultat de les votacions a partir de tastos a cegues en els nostres esdeveniments i recomanacions d'experts de nas privilegiat que troben la millor qualitat preu.

Els nostres tweets

AMANTS DEL VI

Som enamorats, volem transmetre totes les emocions del vi a través de la nostra vocació. Som experts en comunicació i creació de marques. Oferim els nostres serveis a cellers, distribuïdors, venedors i restauradors. També personalitzem ampolles pels teus esdeveniments d'empresa i particulars.

Últims Pins

Followed by: 0 people, Likes: 0
Follow Me on Pinterest 
My Pinterest Badge by: Jafaloo. For Support visit: My Pinterest Badge
Condicions de venda - Política de privacitat - ©TUELIGESELVINO. Ricard Badia Zarzoso
Visa PayPal AMEX Google Checkout