Shopping Cart

El carret de compra està vuit

Visita la botiga

El portal de les emocions del vi on els amics trien

Vega Montán, un vi del Bierzo molt elaborat

Bodegues Adriá ha estat un altre dels nostres projectes d’etiquetes de vi personalitzades. Aquest cop però, com podeu veure, per a un client diferent que en el post anterior.

A tueligeselvino elaborem etiquetes de vi per a tots els gustos i per a tot tipus de clients. T’interessa? doncs segueix llegint…

Vàrem realitzar les etiquetes de la gamma de vins Vega Montán a partir de les inicials del namming (VM) juntament a una gama de colors segons si el vi es jove criança o reserva i, tenint en compte també, la varietat de raïm que també es reflecteix en una càpsula personalitzada.

Vega Montán

 

Quin és el resultat? Una ampolla de vi elegant, amb una identitat potent i clàssica, una imatge premmium i sofisticada,  totalment en conjunció amb Bodegues Adriá, fundada l’any 1940 i que avui en dia elabora 350.000 ampolles de vi, sent el Vega Montán el puntal de la seva producció. Aquest vi del Bierzo es realitza amb el raïm típic de la zona, Mencia, i pretén elevar la reputació d’aquest raïm a través d’un elaborat i exigent tracte en la producció del vi.

Botellas Vega Montán

Què et sembla a tu el resultat?

Sobre l'autor

Deixa un comentari

TOTS A UNA!

Iniciem aquesta bogeria per poder apropar totes les parts relacionades amb el vi al voltant d'aquesta bona beguda i opinar sobre el sector, crear una marca junts, compartir una festa, realitzar un tast… Conèixer-nos i crear una comunitat proactiva online del vi.

Últims posts

OFERIM BONS “CALDOS”

Tu tries. T'oferim tots els nostres vins personals seleccionats per tu, pels nostres enòlegs, pels nostres amics. Resultat de les votacions a partir de tastos a cegues en els nostres esdeveniments i recomanacions d'experts de nas privilegiat que troben la millor qualitat preu.

Els nostres tweets

AMANTS DEL VI

Som enamorats, volem transmetre totes les emocions del vi a través de la nostra vocació. Som experts en comunicació i creació de marques. Oferim els nostres serveis a cellers, distribuïdors, venedors i restauradors. També personalitzem ampolles pels teus esdeveniments d'empresa i particulars.

Últims Pins

Followed by: 0 people, Likes: 0
Follow Me on Pinterest 
My Pinterest Badge by: Jafaloo. For Support visit: My Pinterest Badge
Condicions de venda - Política de privacitat - ©TUELIGESELVINO. Ricard Badia Zarzoso
Visa PayPal AMEX Google Checkout