Shopping Cart

El carret de compra està vuit

Visita la botiga

El portal de les emocions del vi on els amics trien

Un projecte fet amb molt de “love”

Com alguns ja sabeu, tueigeselvino a més de fer els vins que la nostra comunitat demana, també fem etiquetes personalitzades per a ampolles de vi per a restaurants, empreses… Aixi dons, juntament amb l’Hotel / restaurant Aiguaclara vàrem engegar, fa un temps aquest nou projecte. Vàrem seleccionar-los el vi i vam dissenyar-los l’etiquetatge de l’ampolla utilitzant la marca que els caracteritza i els diferencia de la resta i per la qual tothom els coneix: Fet amb love.

Imatge dels vins Fet amb Love

Imatge dels vins Fet amb Love

L’ Hotel / Restaurant Aiguaclara està situat al bell mig de Begur, un poblet molt bonic de la Costa Brava, Baix Empordà. L’edifici és un palauet colonial que data de l’any 1866, reformat amb un encant inigualable de la mà d’en Joan i la Clara, els propietaris.

Aiguaclara restaurant

Aiguaclara restaurant

Ja se sap, quan les coses es fan amb love, només en surten coses bones! Què en penseu?

Sobre l'autor

Deixa un comentari

TOTS A UNA!

Iniciem aquesta bogeria per poder apropar totes les parts relacionades amb el vi al voltant d'aquesta bona beguda i opinar sobre el sector, crear una marca junts, compartir una festa, realitzar un tast… Conèixer-nos i crear una comunitat proactiva online del vi.

Últims posts

OFERIM BONS “CALDOS”

Tu tries. T'oferim tots els nostres vins personals seleccionats per tu, pels nostres enòlegs, pels nostres amics. Resultat de les votacions a partir de tastos a cegues en els nostres esdeveniments i recomanacions d'experts de nas privilegiat que troben la millor qualitat preu.

Els nostres tweets

AMANTS DEL VI

Som enamorats, volem transmetre totes les emocions del vi a través de la nostra vocació. Som experts en comunicació i creació de marques. Oferim els nostres serveis a cellers, distribuïdors, venedors i restauradors. També personalitzem ampolles pels teus esdeveniments d'empresa i particulars.

Últims Pins

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /usr/home/tueligeselvino.com/web/wp-content/plugins/my-pinterest-badge/pinterestloader.php on line 149
Followed by: 0 people, Likes: 0
Follow Me on Pinterest 
My Pinterest Badge by: Jafaloo. For Support visit: My Pinterest Badge
Condicions de venda - Política de privacitat - ©TUELIGESELVINO. Ricard Badia Zarzoso
Visa PayPal AMEX Google Checkout