Shopping Cart

El carret de compra està vuit

Visita la botiga

El portal de les emocions del vi on els amics trien

Una bona manera de començar el Nadal

El 20 de desembre a les 18h, prova gratis els nostres vins amb un pica pica.

Aquest dijous dia 20 a partir de les sis de la tarda, al carrer Calvet número 16 de Barcelona, tindràs una gran oportunitat per comprar el nostre vi. Una oportunitat única per aconseguir una ampolla, dos, o les que tu vulguis. A més, estaràs acompanyat de la nostra comunitat i podràs gaudir d’una cata i un pica pica a preu de crisi, o el que és el mateix, gratuïtament.

Ja portem poc més d’un any treballant junts i aquesta serà el nostre segon Nadal amb vosaltres, així doncs, volem agrair-vos-ho convidant-vos a tots a que ens feu una visita i que junts gaudim d’una estona distesa, jovial, en bona companyia i, com  no pot ser d’una altra manera, amb els vostres vins, els que vosaltres heu creat.

Anima’t, rebaixa l’estrès de la setmana i uneix-te a nosaltres en el Mercat Temporal del Carrer Calvet número 16!

Bones festes a tots!

 

Sobre l'autor

Deixa un comentari

TOTS A UNA!

Iniciem aquesta bogeria per poder apropar totes les parts relacionades amb el vi al voltant d'aquesta bona beguda i opinar sobre el sector, crear una marca junts, compartir una festa, realitzar un tast… Conèixer-nos i crear una comunitat proactiva online del vi.

Últims posts

OFERIM BONS “CALDOS”

Tu tries. T'oferim tots els nostres vins personals seleccionats per tu, pels nostres enòlegs, pels nostres amics. Resultat de les votacions a partir de tastos a cegues en els nostres esdeveniments i recomanacions d'experts de nas privilegiat que troben la millor qualitat preu.

Els nostres tweets

AMANTS DEL VI

Som enamorats, volem transmetre totes les emocions del vi a través de la nostra vocació. Som experts en comunicació i creació de marques. Oferim els nostres serveis a cellers, distribuïdors, venedors i restauradors. També personalitzem ampolles pels teus esdeveniments d'empresa i particulars.

Últims Pins

Followed by: 0 people, Likes: 0
Follow Me on Pinterest 
My Pinterest Badge by: Jafaloo. For Support visit: My Pinterest Badge
Condicions de venda - Política de privacitat - ©TUELIGESELVINO. Ricard Badia Zarzoso
Visa PayPal AMEX Google Checkout