Shopping Cart

El carret de compra està vuit

Visita la botiga

El portal de les emocions del vi on els amics trien

Un regal de Nadal per a tueligeselvino

Estem molt satisfets!  Si us heu anat fixant, aquestes dues últimes setmanes hem publicat a la notra pàgina de Facebook i al nostre perfil de Twitter una sèrie de notícies relacionades amb el disseny de les etiquetes dels vins que vosaltres heu creat. Vau escollir tant bé les etiquetes que les pàgines The Dieline i Packaging of the World han decidit que els dos dissenys guanyadors mereixen ser vistos per milions de persones.

 

The Dieline és una pàgina web que es dedica a publicar treballs de packaging tant d’estudiants o d’entusiastes com de dissenyadors i productes reals, amb la finalitat d’ensenyar, a nivell mundial, les últimes tendències en disseny de packagings. Des que l’any 2007 es va establir, s’ha convertit en la pàgina web de disseny de packaging més visitada del món. Per altra banda, Packaging of the World és una de les pàgines de disseny de packaging més prominents del món. Va començar l’any 2008 com a un simple blog i s’ha convertit en un blog-galeria d’estils visitat per centenars de milers de persones.

Packaging of the World fa uns dies va publicar el disseny de l’etiqueta de Lo Tengo Claro de la mateixa manera que The Dieline que també va publicar aquest mateix disseny. Què tindrà aquesta ampolla que la fa tant especial? Però la cosa no acaba aquí… The Dieline a més, també ha publicat el disseny de l’ampolla En el momento que te vi…

 

Volem agrair-vos i compartir amb vosaltres la nostra felicitat perquè sense el vostre bon criteri aixo, de ben segur, no hagués passat.

Moltes gràcies a tots i… Bones Festes!

Sobre l'autor

Deixa un comentari

TOTS A UNA!

Iniciem aquesta bogeria per poder apropar totes les parts relacionades amb el vi al voltant d'aquesta bona beguda i opinar sobre el sector, crear una marca junts, compartir una festa, realitzar un tast… Conèixer-nos i crear una comunitat proactiva online del vi.

Últims posts

OFERIM BONS “CALDOS”

Tu tries. T'oferim tots els nostres vins personals seleccionats per tu, pels nostres enòlegs, pels nostres amics. Resultat de les votacions a partir de tastos a cegues en els nostres esdeveniments i recomanacions d'experts de nas privilegiat que troben la millor qualitat preu.

Els nostres tweets

AMANTS DEL VI

Som enamorats, volem transmetre totes les emocions del vi a través de la nostra vocació. Som experts en comunicació i creació de marques. Oferim els nostres serveis a cellers, distribuïdors, venedors i restauradors. També personalitzem ampolles pels teus esdeveniments d'empresa i particulars.

Últims Pins

Followed by: 0 people, Likes: 0
Follow Me on Pinterest 
My Pinterest Badge by: Jafaloo. For Support visit: My Pinterest Badge
Condicions de venda - Política de privacitat - ©TUELIGESELVINO. Ricard Badia Zarzoso
Visa PayPal AMEX Google Checkout