Shopping Cart

El carret de compra està vuit

Visita la botiga

El portal de les emocions del vi on els amics trien

Tornem a estar de celebració a tueligeselvino!

Article Revista Cupatges nº 47

 

Volem agrair a la Cristina Andrés, redactora de la revista Cupatges, el fet d’haver-nos donat l’oportunitat de formar part d’aquesta fantàstica publicació. La revista Cupatges, fundada l’any 2004, està especializada i es dedica a la difusió de la cultura del vi y la gastronomia catalanes. Gaudeixen d’una gran reputació en el sector, cosa que ens fa sentir molt i molt orgullosos d’aquest article que ens ha dedicat la Cristina.

A banda de la revista que es pot comprar en botigues especialitzades, tenen una web fantàstica on hi pots trobar tot tipus d’informació relacionada amb el nostre “mundillo”, des de notícies sobre fires del vi, fins a reportatges de vídeo de Cupatges TV, passant per articles d’opinió d’experts i professionals del sector, notícies sobre bodegues i vins concrets; i fins i tot, una secció d’enoturisme. Si t’interessa, t’assegurem que passaràs una bona estona davant l’ordinador. 🙂

 

Així que, un altre cop, moltes gràcies Cristina!

Cristina i companyia votant després del tast a cegues

 

 

 

 

 

 

Sobre l'autor

Deixa un comentari

TOTS A UNA!

Iniciem aquesta bogeria per poder apropar totes les parts relacionades amb el vi al voltant d'aquesta bona beguda i opinar sobre el sector, crear una marca junts, compartir una festa, realitzar un tast… Conèixer-nos i crear una comunitat proactiva online del vi.

Últims posts

OFERIM BONS “CALDOS”

Tu tries. T'oferim tots els nostres vins personals seleccionats per tu, pels nostres enòlegs, pels nostres amics. Resultat de les votacions a partir de tastos a cegues en els nostres esdeveniments i recomanacions d'experts de nas privilegiat que troben la millor qualitat preu.

Els nostres tweets

AMANTS DEL VI

Som enamorats, volem transmetre totes les emocions del vi a través de la nostra vocació. Som experts en comunicació i creació de marques. Oferim els nostres serveis a cellers, distribuïdors, venedors i restauradors. També personalitzem ampolles pels teus esdeveniments d'empresa i particulars.

Últims Pins

Followed by: 0 people, Likes: 0
Follow Me on Pinterest 
My Pinterest Badge by: Jafaloo. For Support visit: My Pinterest Badge
Condicions de venda - Política de privacitat - ©TUELIGESELVINO. Ricard Badia Zarzoso
Visa PayPal AMEX Google Checkout