Shopping Cart

El carret de compra està vuit

Visita la botiga

El portal de les emocions del vi on els amics trien

Per fi tenim un nou company de viatge a tueligeselvino!

Després d’una temporadeta de feina dura i de conjunció d’esforços juntament amb vosaltres ha arribat, per fí, el moment d’anunciar el llançament de Lo Tengo Claro, el nostre primer vi blanc.

 

Ampolla Lo Tengo Claro

 

Lo Tengo Claro es un verdejo molt elaborat amb tons herbacis, amb fons anisat, elegant, fresc, floral, afruitat, suau, llarg en boca… perfecte per prendre amb marisc o peix i, fins i tot, amb algunes carns. El vi perfecte per a compartir amb els amics, la parella o la família. Un vi que casa perfectament tant amb l’estiu com amb l’hivern. Us ha quedat clar?

Volem agrair a Somos Estudio i a Graficas Varias per la seva grandíssima paciència i per la seva, també grandíssima, feina sense els quals tot això no hagués estat, de cap manera, possible. Així mateix, també volem agrair-vos a tots vosaltres el vostre esforç per participar i veiem necessari recordar-vos, que sou vosaltres els creadors tant de Lo Tengo Claro com En el momento que te vi, així doncs, en certa manera, són també els vostres vins.

Aprofitem aquest post per donar-vos una altra bona notícia: donat l’èxit rotund de En el momento que te vi, l’estoc del qual es va esgotar, tenim una nova anyada d’aquest vi tan singular i sentimental disponible per tots vosaltres!

 

 

¡Esto es toooodo amigos!

 

Sobre l'autor

Deixa un comentari

TOTS A UNA!

Iniciem aquesta bogeria per poder apropar totes les parts relacionades amb el vi al voltant d'aquesta bona beguda i opinar sobre el sector, crear una marca junts, compartir una festa, realitzar un tast… Conèixer-nos i crear una comunitat proactiva online del vi.

Últims posts

OFERIM BONS “CALDOS”

Tu tries. T'oferim tots els nostres vins personals seleccionats per tu, pels nostres enòlegs, pels nostres amics. Resultat de les votacions a partir de tastos a cegues en els nostres esdeveniments i recomanacions d'experts de nas privilegiat que troben la millor qualitat preu.

Els nostres tweets

AMANTS DEL VI

Som enamorats, volem transmetre totes les emocions del vi a través de la nostra vocació. Som experts en comunicació i creació de marques. Oferim els nostres serveis a cellers, distribuïdors, venedors i restauradors. També personalitzem ampolles pels teus esdeveniments d'empresa i particulars.

Últims Pins

Followed by: 0 people, Likes: 0
Follow Me on Pinterest 
My Pinterest Badge by: Jafaloo. For Support visit: My Pinterest Badge
Condicions de venda - Política de privacitat - ©TUELIGESELVINO. Ricard Badia Zarzoso
Visa PayPal AMEX Google Checkout