Shopping Cart

El carret de compra està vuit

Visita la botiga

El portal de les emocions del vi on els amics trien

Els artistes de Caracters de vi

En la passada edició d’aquest esdeveniment al voltant del vi vaig tenir la sort de conèixer un grup de joves artistes que van realitzar una exposició amb obres vinculades al nostre estimat “caldo”. A més em vaig fer amb una de les seves obres, la primera del nostre fons i espero no l’última.


Exposición de ilustraciones en "Caràcters de vi" a Mas Sorrer
Com el promès és deute, anem a dedicar aquest post a ells. Són joves, entusiastes i amb ganes de treballar, qualsevol d’ells pot descubriros un món i col·laborar il·lustrant un reportatge, una gràfica o anunci en premsa, un llibre, fer un cartell o simplement mostrar les seves creacions.
Los artistas realizando la cata de nuestro vino "Lo tengo claro" (tueligeselvino.com)

Marc Crespí: El seu treball m’encanta, de fet vaig licitar per una obra seva amb algú de cartera més plena, impossible. Treballa molt bé la ploma en blanc i negre amb un estil hiperrealista i un gran domini de la tècnica. Treballa diversos estils, el còmic, les textures, el carbó … val la pena veure la seva cartera.

Joan Alfred: A part d’il·lustrador exerceix com a professor i, per si fos poc, és “ninotarire” com bon valencià. El seu estil abasta des de la interpretació de la il·lustració clàssica fins a la científica passant per treballs més undergrounds i desenfadats. Passa’t pel seu blog!

Juan Sebastían (Juancho): Potser l’artista més conceptual i interdisciplinar. El seu treball recull il·lustració, disseny i fotografia. El seu estil és contemporani i beu de referents d’actualitat. M’encanten els seus dissenys de CD i les seves fotos 😉

Valentina Dall’angelo:  A més a més d’il·lustrar, és l’encargada de l’imatge de “Caràcters de Vi” a Mas Sorrer des dels inicis de l’esdeveniment.

Cristina Lojo:  Em va encantar la seva timidesa i al final em vaig quedar un dels seus quadres. El seu estil és una mica naïf, on es perden rigideses tècniques per reflectir alguna cosa més oníric. El seu book reflecteix que el seu recorregut artístic també recorre altres interessants camins. A més és la responsable de poder escriure aquestes línies, gràcies per la teva ajuda. Però no només això! És la guanyadora de 6 ampolles del nostre nou vi blanc “Ho tinc clar” ja que és la que va suggerir aquest nom en la votació durant l’esdeveniment “Caràcters de vi” a Mas Sorrer aquest estiu.
Obra adquirida por tueligeselvino.com de Cristina Lojo

 

 

 

Espero que us agradi aquest paseig per les arts plástiques

Sobre l'autor

Deixa un comentari

TOTS A UNA!

Iniciem aquesta bogeria per poder apropar totes les parts relacionades amb el vi al voltant d'aquesta bona beguda i opinar sobre el sector, crear una marca junts, compartir una festa, realitzar un tast… Conèixer-nos i crear una comunitat proactiva online del vi.

Últims posts

OFERIM BONS “CALDOS”

Tu tries. T'oferim tots els nostres vins personals seleccionats per tu, pels nostres enòlegs, pels nostres amics. Resultat de les votacions a partir de tastos a cegues en els nostres esdeveniments i recomanacions d'experts de nas privilegiat que troben la millor qualitat preu.

Els nostres tweets

AMANTS DEL VI

Som enamorats, volem transmetre totes les emocions del vi a través de la nostra vocació. Som experts en comunicació i creació de marques. Oferim els nostres serveis a cellers, distribuïdors, venedors i restauradors. També personalitzem ampolles pels teus esdeveniments d'empresa i particulars.

Últims Pins

Followed by: 0 people, Likes: 0
Follow Me on Pinterest 
My Pinterest Badge by: Jafaloo. For Support visit: My Pinterest Badge
Condicions de venda - Política de privacitat - ©TUELIGESELVINO. Ricard Badia Zarzoso
Visa PayPal AMEX Google Checkout