Shopping Cart

El carret de compra està vuit

Visita la botiga

El portal de les emocions del vi on els amics trien

Una festa, un tast, un blanc guanyador

Detall del moment de votar a la cata a cegues de tueligeselvino.com

Hola a tothom, com ja sabeu, dissabte passat 2 de juny es va celebrar “Caràcters de vi vol.2” a Mas Sorrer. La trobada va ser un èxit de participació, de bodegues representades, de bona música i millor menjar. Ah! i un tast a cegues marca de la casa.

Tast a cegues "Caràcters de vi vol.2"Parada del Celler  Arché PagèsRecó de l'esdeveniment "Caràcters devi vol.2"Paradeta de Cuvée 3000Tast a cegues de la Laia MarullVotació tast a cegues "Caràcters de vi vol.2"Preparant el dinar mariner de Mas SorrerDisfrutant del tast acegues al costa d'un parell de celebritatsMúsica en directe a Mas Sorrer

Encara que estàvem per la feina vam gaudir d’unes cloïsses, d’uns musclos, de la cua de rap, d’unes hamburgueses brutals, del risotto de marisc i les amanides… quins tomàquets! Tot regat pels vins participants:

Eccoci Wine, Terra Remota, Roca de les Dotze, Venus la Universal, Maria Casanovas, Mas Comptal, Clos Mogador, Bodega Romo, Celler Arché Pagès, Finca Viladellops, Sota els Àngels, Cuvée 3000, Tern, obrador de vi, Mas Oller, Celler Escoda-Sanahuja, Vinyes Olivardots, Can SaisCeller Mas Eugeni, Fondils, Mas Pesadita, Celler Laurona.

EL GUANYADOR ENTRE LES 3 OPCIONS (A,B,C), HA ESTAT LA “C”

Desvelem que la “A” era un D.O. Costers del Segre, la “B” un D.O. Empordà, i la “C” és un Verdejo de Rueda.

L’única pega va ser no informar prou be de totes les activitats dins el mas. No obstant amb una pissarra a l’entrada amb un horari d’activitats hauria estat fet 😉

Sobre l'autor

Deixa un comentari

TOTS A UNA!

Iniciem aquesta bogeria per poder apropar totes les parts relacionades amb el vi al voltant d'aquesta bona beguda i opinar sobre el sector, crear una marca junts, compartir una festa, realitzar un tast… Conèixer-nos i crear una comunitat proactiva online del vi.

Últims posts

OFERIM BONS “CALDOS”

Tu tries. T'oferim tots els nostres vins personals seleccionats per tu, pels nostres enòlegs, pels nostres amics. Resultat de les votacions a partir de tastos a cegues en els nostres esdeveniments i recomanacions d'experts de nas privilegiat que troben la millor qualitat preu.

Els nostres tweets

AMANTS DEL VI

Som enamorats, volem transmetre totes les emocions del vi a través de la nostra vocació. Som experts en comunicació i creació de marques. Oferim els nostres serveis a cellers, distribuïdors, venedors i restauradors. També personalitzem ampolles pels teus esdeveniments d'empresa i particulars.

Últims Pins

Followed by: 0 people, Likes: 0
Follow Me on Pinterest 
My Pinterest Badge by: Jafaloo. For Support visit: My Pinterest Badge
Condicions de venda - Política de privacitat - ©TUELIGESELVINO. Ricard Badia Zarzoso
Visa PayPal AMEX Google Checkout