Shopping Cart

El carret de compra està vuit

Visita la botiga

El portal de les emocions del vi on els amics trien

Entrevista a Jordi Oliver Conti

Amics, a la espera de registrar el nom del vi blanc, us deixo una interessant entrevista. En Jordi presenta el seu nou projecte vinícola anomenat JOC.
Després de 22 anys com a enòleg de les familiars Bodegues Oliver Conti, en Jordi ha decidit crear els seus propis vins a partir de la recerca d’explotacions úniques, singulars i de petita producció arreu d’Espanya per a crear vins excepcionals.

Podeu veure més informació i adquirir els seus primers tres vins a la seva web.

Sense més espero us agradi l’entrevista.

 

Entrevista al enólogo Jordi Oliver Conti from Roger Badia on Vimeo.

Sobre l'autor

Deixa un comentari

TOTS A UNA!

Iniciem aquesta bogeria per poder apropar totes les parts relacionades amb el vi al voltant d'aquesta bona beguda i opinar sobre el sector, crear una marca junts, compartir una festa, realitzar un tast… Conèixer-nos i crear una comunitat proactiva online del vi.

Últims posts

OFERIM BONS “CALDOS”

Tu tries. T'oferim tots els nostres vins personals seleccionats per tu, pels nostres enòlegs, pels nostres amics. Resultat de les votacions a partir de tastos a cegues en els nostres esdeveniments i recomanacions d'experts de nas privilegiat que troben la millor qualitat preu.

Els nostres tweets

AMANTS DEL VI

Som enamorats, volem transmetre totes les emocions del vi a través de la nostra vocació. Som experts en comunicació i creació de marques. Oferim els nostres serveis a cellers, distribuïdors, venedors i restauradors. També personalitzem ampolles pels teus esdeveniments d'empresa i particulars.

Últims Pins

Followed by: 0 people, Likes: 0
Follow Me on Pinterest 
My Pinterest Badge by: Jafaloo. For Support visit: My Pinterest Badge
Condicions de venda - Política de privacitat - ©TUELIGESELVINO. Ricard Badia Zarzoso
Visa PayPal AMEX Google Checkout