Shopping Cart

El carret de compra està vuit

Visita la botiga

El portal de les emocions del vi on els amics trien

2a edició de “Caràcters de vi”

Segona edició d’aquesta magnífica oportunitat de gaudir del món del vi, conèixer a bodeguers i fer el segon tast a cegues, aquest cop de vi blanc.

 

Només per 20 € podràs provar vins excepcionals en el jardí aromàtic en forma de circuit per degustar els vins, on els cellers aportaran mostres de la seva terra els seus caldos i algun que altre secret. Degustar el mercat de menjar i gaudir dels famosos platets ecològics de Mas Sorrer. També pots participar en un concurs de “Nassos”, escoltar música en directe, xerrar, fer amics i deixar que els nens es diverteixin al camp i al taller “Dibuixa amb vi”.

 

Alguna celebritat del mon del vi ens brindarà un maridatge entre vi i jazz… Notes de cata i música, l’edició anterior va ser a càrrec de Eduard Solà “Nas d’or de Catalunya”

 

Per acabar farem una volada de globus amb els noms que el públic ha suggerit en el tast a cegues de Tueligeselvino.com. Nosaltres som els encarregats de convertir-te en un sommelier per un dia, podràs votar el vi que més t’agradi, suggerir un nom i repetir fins estar segur. A la nostre web anunciarem el vi guanyador, després del recompte de vots, el nom triat i podreu opinar i participar en la elaboració de la seva etiqueta, la seva comunicació i finalment hi podreu comprar el vi creat entre tots.

 

US ESPEREM!

Podeu confirmar assistència enviant un mail o al nostre FacebookImatge esdeveniment "Caràcters de vi" a MAs Sorrer el 2 de juny de 2012.

 

 

Sobre l'autor

Deixa un comentari

TOTS A UNA!

Iniciem aquesta bogeria per poder apropar totes les parts relacionades amb el vi al voltant d'aquesta bona beguda i opinar sobre el sector, crear una marca junts, compartir una festa, realitzar un tast… Conèixer-nos i crear una comunitat proactiva online del vi.

Últims posts

OFERIM BONS “CALDOS”

Tu tries. T'oferim tots els nostres vins personals seleccionats per tu, pels nostres enòlegs, pels nostres amics. Resultat de les votacions a partir de tastos a cegues en els nostres esdeveniments i recomanacions d'experts de nas privilegiat que troben la millor qualitat preu.

Els nostres tweets

AMANTS DEL VI

Som enamorats, volem transmetre totes les emocions del vi a través de la nostra vocació. Som experts en comunicació i creació de marques. Oferim els nostres serveis a cellers, distribuïdors, venedors i restauradors. També personalitzem ampolles pels teus esdeveniments d'empresa i particulars.

Últims Pins

Followed by: 0 people, Likes: 0
Follow Me on Pinterest 
My Pinterest Badge by: Jafaloo. For Support visit: My Pinterest Badge
Condicions de venda - Política de privacitat - ©TUELIGESELVINO. Ricard Badia Zarzoso
Visa PayPal AMEX Google Checkout