Shopping Cart

El carret de compra està vuit

Visita la botiga

El portal de les emocions del vi on els amics trien

L’etiqueta definitiva.

Després de barallar-nos amb el disseny, amb el preu, amb en Mohamed Ali, Lex Lutor i “el lado oscuro”, per fi tenim el disseny definitiu. En realitat la lluita més complexe ha estat encuny si o encuny no… però la crisis és la crisis i retallar una forma en el paper és car.

Gràcies per els vostres vots, en primer lloc l’opció B, la guanyadora, seguida per la opció A i tencant el ranking la C.

Opcions de disseny per l'etiqueta del vi guanyador

La producció està en marxa i calculem que pel dia 15 ja es podrà comprar el vi a la nostra pàgina web.

Ja queda molt poc!

Sobre l'autor

Deixa un comentari

TOTS A UNA!

Iniciem aquesta bogeria per poder apropar totes les parts relacionades amb el vi al voltant d'aquesta bona beguda i opinar sobre el sector, crear una marca junts, compartir una festa, realitzar un tast… Conèixer-nos i crear una comunitat proactiva online del vi.

Últims posts

OFERIM BONS “CALDOS”

Tu tries. T'oferim tots els nostres vins personals seleccionats per tu, pels nostres enòlegs, pels nostres amics. Resultat de les votacions a partir de tastos a cegues en els nostres esdeveniments i recomanacions d'experts de nas privilegiat que troben la millor qualitat preu.

Els nostres tweets

AMANTS DEL VI

Som enamorats, volem transmetre totes les emocions del vi a través de la nostra vocació. Som experts en comunicació i creació de marques. Oferim els nostres serveis a cellers, distribuïdors, venedors i restauradors. També personalitzem ampolles pels teus esdeveniments d'empresa i particulars.

Últims Pins

Followed by: 0 people, Likes: 0
Follow Me on Pinterest 
My Pinterest Badge by: Jafaloo. For Support visit: My Pinterest Badge
Condicions de venda - Política de privacitat - ©TUELIGESELVINO. Ricard Badia Zarzoso
Visa PayPal AMEX Google Checkout