Shopping Cart

El carret de compra està vuit

Visita la botiga

El portal de les emocions del vi on els amics trien

L’Estació Marítima de Vigo acull una mostra de 2100 cartells sobre el vi.

Exposición 10º Concurso de Cartelismo Publicitario Francisco Mantecón, convocado por Bodegas Terras Gauda.

Comparteixo aquesta notícia amb l’ànim de difondre esdeveniments i informació sobre temes relacionats amb el vi. Si algú es passa per Vigo no dubti a provar el marisc, un bon Ribeiro i es fagi un passeig per aquesta interessant exposició. Podem trobar peces de l’Estudi Mariscal, Isidro Ferrer, Manuel Estrada, Óscar Mariné, Pep Carrió entre altres.

Per més informació prem aquí

Sobre l'autor

Deixa un comentari

TOTS A UNA!

Iniciem aquesta bogeria per poder apropar totes les parts relacionades amb el vi al voltant d'aquesta bona beguda i opinar sobre el sector, crear una marca junts, compartir una festa, realitzar un tast… Conèixer-nos i crear una comunitat proactiva online del vi.

Últims posts

OFERIM BONS “CALDOS”

Tu tries. T'oferim tots els nostres vins personals seleccionats per tu, pels nostres enòlegs, pels nostres amics. Resultat de les votacions a partir de tastos a cegues en els nostres esdeveniments i recomanacions d'experts de nas privilegiat que troben la millor qualitat preu.

Els nostres tweets

AMANTS DEL VI

Som enamorats, volem transmetre totes les emocions del vi a través de la nostra vocació. Som experts en comunicació i creació de marques. Oferim els nostres serveis a cellers, distribuïdors, venedors i restauradors. També personalitzem ampolles pels teus esdeveniments d'empresa i particulars.

Últims Pins

Followed by: 0 people, Likes: 0
Follow Me on Pinterest 
My Pinterest Badge by: Jafaloo. For Support visit: My Pinterest Badge
Condicions de venda - Política de privacitat - ©TUELIGESELVINO. Ricard Badia Zarzoso
Visa PayPal AMEX Google Checkout